domino media reclame

Posters en Abri's
Digitaal of gedrukt, dat valt op!

 

Met een poster meer publiek

Jouw actie valt op bij het grote publiek wanneer je posters inzet. Een poster is zeer effectief bij het stimuleren van koopintenties op grotere kijkafstand. Het ontwerp van de poster wordt bepaald door de kijktijd. Is er weinig kijktijd zoals langs een snelweg, dan houden rekening met de opmaak dan voor andere plekken.
Wil je ook een Poster laten ontwerpen?
Bestel reclameposter

 

digitale folder

Wij creëren reclame-uitingen die jou resultaat opleveren

Poster laten ontwerpen maken

 

Voor elk doelgroep een poster

Wij weten door toepassen van de juiste reclame-uiting en een pakkend posterdesign jouw doelgroep in minder dan een fractie van een seconde te triggeren.
Onze ontwerpen zijn helder om zo het koopgedrag positief te beïnvloeden. Wij ontwerpen en leveren elk gewenst concept voor zowel drukwerk als digitaal. Tevens leveren wij ook jouw posterdrukwerk.
Wij ontwerpen ook voor digitale Bill Boards of displays. Hierbij kunnen we ook gebruik maken van bewegende geanimeerde uitingen, om nog meer op te vallen.

Bestel Poster

Op grootformaat adverteren
TriggerT je doelgroep!

Creatief en vooral effectief

Kleurgebruik, vlakverdeling en een pakkende tekst op het juiste formaat. Ingrediënten die een poster tot een succesvolle reclametool maken.

Neem contact op of bel direct 0318 – 51 00 55

Digitale folder bestellen

Poster laten maken ontwerpen

Het grote voordeel dat we jouw klant geven, is jouw product. Dat kunnen wij goed verkopen!

poster laten maken

GRATIS Advertentie erbij

De vluchtigheid van adverteren op posterformaat lijkt een beetje op de kijksnelheidsoverdracht zoals bij Social Media adverteren. Bij Domino Media krijg je een GRATIS versie van je posterontwerp om in jouw eigen social media, of e-mail-campagne te gebruiken!

Bestel nu mijn Posterontwerp

 

Verkoop meer met en ontwerp op grootformaat!

Bestel nu je Posterontwerp

Bestel

logos